David Mengual i la seva banda actuaran a Sant Boi amb El Petit de Cal Eril


Temes relacionats

La varietat musical centra la programació de juny d'El Siglo (26/mai/14)

La David Mengual Free Spirits Big Band, al Voll-Damm Festival Jazz de Vic (18/mai/14)

El santcugatenc David Mengual clausura el festival de Jazz de Vic (14/mai/14)


  • Comparteix:

La David Mengual Free Sprits Big Band

La David Mengual Free Sprits Big Band

La banda liderada pel santcugatenc David Mengual Free Spirits Big Band unirà forces amb El Petit de Cal Eril per portar al Festival Altaveu l'espectacle 'Big Eril'. Es tracta d'una actuació en primícia en què el cantant de la Segarra repassarà alguns dels temes clau de la seva trajectòria acompanyat pels 16 músics que encapçala Mengual. El festival tindrà lloc del 5 al 7 de setembre a Sant Boi de Llobregat.

David Mengual i la seva banda, una formació habitual a sales locals com El Siglo, participa al Festival Altaveu de Sant Boi amb una actuació genuïna. El santcugatenc i els seus pujaran a l'escenari de la mà d'El Petit de Cal Eril per oferir una revisió dels temes més importants de la trajectòria del cantant de Guissona en una actuació en què es barrejaran els estils de cada formació.

De fet, el Petit de Cal Eril va visitar fa uns mesos el Casal de Mira-sol per fer oferir un tast de la seva mescla de música popular amb el pop i el folk psicodèlic. L'actuació se situava en la programació de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP).

Altres noms destacats que participaran en aquest festival són Mishima, Laetitia Sadier, Robert Ellis i Cesk Freixas amb Roc Casagran.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.