El club de lectura de teatre amplia el seu repertori amb obres del TNC


Temes relacionats

Dolors Vilarasau: 'És una gran iniciativa' (24/set/08)

Un club difondrà les obres representades al Teatre-Auditori (17/set/08)


  • Comparteix:

Els lectors que participen al club també tractaran les obres del TNC

Els lectors que participen al club també tractaran les obres del TNC

El club de lectura de teatre de la Biblioteca Central Gabriel Ferrater s'adhereix a la segona edició de la iniciativa 'Llegir el teatre', impulsada pel departament de Cultura i el Teatre Nacional de Catalunya (TNC) a 28 biblioteques públiques del territori. D'aquesta manera, els santcugatencs que hi participin combinaran la lectura d'obres que es representen al Teatre-Auditori amb la de texts que pujaran a l'escenari barceloní. A més, també gaudiran de descomptes en cas que vulguin anar a veure una peça programada al mateix TNC.

Dirigit per la presidenta dels Amics de Pedra i Sang, Dolors Vilarasau, el grup de lectura de teatre local funciona des de 2008 i fins ara s'ha centrat en la lectura de peces que es representen a l'equipament cultural local. A partir de la propera temporada, però, la selecció de textos també tindrà present la programació del TNC.

'Llegir el teatre' arriba enguany a la seva 2a edició, on ha doblat la participació de grups de lectura. El programa vol millorar la formació dels espectadors de teatre per estimular l'interès per obres de qualitat i, de pas, donar suport a les biblioteques a l'hora de fomentar els clubs de lectura. El TNC i l'editorial Arola publicaran tots els textos perquè els lectors hi puguin accedir, ja que sovint són obres que no estan editades.

Els participants també tindran l'oportunitat d'assistir als espectacles de la programació del TNC amb descomptes. De la seva banda, el Servei de Biblioteques del departament de Cultura facilitarà als establiments adherits els 3.920 exemplars dels llibres que es llegiran als grups.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.