La Canals Galeria d'Art ofereix als joves artistes l'oportunitat d'exposar a Madrid


Temes relacionats

Comença a caminar la nova edició de la Biennal d'Art ( 2/abr/14)

La galeria Canals amplia la seva oferta amb els tallers d'Ideart (16/feb/14)

La Biennal d'Art Contemporani Català tindrà continuïtat (30/gen/14)

La Canals Galeria d'Art enceta l'any amb un col·loqui sobre art i paisatges (17/gen/14)


  • Comparteix:

Aquesta fira se celebra en habitacions d'hotel / Foto: Camilayelarte.blogspot.com

Aquesta fira se celebra en habitacions d'hotel / Foto: Camilayelarte.blogspot.com

La Canals Galeria d'Art participarà per segona vegada a la fira Room Art Fair de Madrid i fa una crida als joves artistes locals que vulguin sumar-s'hi. Els interessats poden presentar les seves obres a l'espai, que farà una tria entre tot el material presentat i escollirà quatre peces que viatjaran a la capital de l'Estat espanyol. La trobada tindrà lloc del 21 al 23 de novembre.

Neus Colet, una de les artistes que exposa habitualment a la Canals Galeria d'Art, ja ha confirmat la seva presència a la fira madrilenya de la mà de l'associació local. El Room Art Fair és una trobada de joves artistes que enguany assoleix la 4a edició i que tindrà lloc a l'hotel Mayerling. La idea és trencar esquemes i distribuir cada galeria participant en una habitació diferent de l'hotel. Tot plegat per trencar la barrera entre l'art i el mercat, especialment per als joves artistes que busquen oportunitats de donar-se a conèixer i obtenir beneficis de les seves obres.

En total, 15 galeries de l'Estat espanyol podran presentar les propostes de cinc creadors de la seva zona. El director de la Canals Galeria d'Art, Josep Canals, ha explicat que volen trobar joves artistes santcugatencs que representin les tendències actuals de l'art.

Josep Canals

Ens hem atrevit de nou amb aquesta fira. Ara fem una crida a la gent jove perquè ens enviï propostes.


El galerista ha especificat que el format més adient per presentar-se són obres de petit tamany de ceràmica, pintura i escultura. Canals, a més, ha destacat l'èxit que sol tenir aquesta fira gràcies a la circumstància que se celebra una mica abans de Nadal, un fet que afavoreix les vendes d'obres. La galeria santcugatenca també ha confirmat la seva presència al Room Art Fair de fotografia que se celebrarà a la capital al febrer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.