Imma Pueyo deixa la presidència de Firart després de 13 anys


Temes relacionats

Firart plasma en una mostra la importància dels animals com a objecte artístic (12/mar/14)

Amb la tardor, Firart treu al carrer les seves obres (24/set/13)

Pueyo (Firart): 'Alguns elements i imatges es relacionen directament amb el Nadal' (29/des/12)

MARIA FABRE: 'Imma Pueyo pinta el que veu' (11/mai/08)


  • Comparteix:

Imma Pueyo, en una imatge d'arxiu

Imma Pueyo, en una imatge d'arxiu

La pintora Imma Pueyo ha abandonat la presidència de l'associació d'artistes Firart després de 13 anys, deixant en Joan Marigot la presidència en funcions a l'espera de celebrar l'assemblea de l'entitat a l'octubre. En declaracions a Cugat.cat, Pueyo considera que ha arribat el moment de fer un relleu, tot i que diu haver deixat l'associació en un moment en què Firart demostra 'el seu nivell i prestigi'.

Dels 20 anys de trajectòria de Firart, Imma Pueyo n'ha estat responsable de 13. Un temps 'considerable' per a la pintora santcugatenca que afirma deixar l'entitat per motius personals, però sobretot per la necessitat de fer un relleu que mantingui la bona salut del col·lectiu.

Imma Pueyo

Deixo l'entitat amb un moment molt bo i amb un nivell. Tot això continuarà. Durant aquests 13 anys he treballat bastant.


Pueyo ha enviat una carta als prop de 90 socis de Firart explicant els motius de la seva dimissió. Ara, la presidència de Firart recau de forma provisional en el sotspresident Joan Marigot. A l'octubre tindrà lloc l'assemblea de l'associació que decidirà ratificar la junta en funcions o la convocatòria d'eleccions.

Imma Pueyo és llicenciada en Història per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i té estudis en Belles Arts. Aprèn tècniques pictòriques i aquarel.la amb Josep Martinez Lozano i segueix cursos de pintura a l'Escola Municipal d'Art de Sant Cugat.

Molt vinculada al municipi, l'obra de Pueyo neix de 'les vistes' del cinquè pis que té al casc antic on s'ha inspirat per plasmar en nombroses ocasions paisatges urbans essencialment conceptuals, la majoria dels quals fets amb acrílics. Són composicions molt arquitectòniques que intenten fugir d'una representació més real, arribant fins i tot a certs tics abstractes.

Les seves mostres s'han vist a diversos espais artístics locals, com la Casa de Cultura o Pou d'Art, però també arreu del país. Amb la presidència de Firart, Pueyo ha portat el col·lectiu a participar a les principals cites artístiques de Sant Cugat com la Nit de l'Art o el Festival de Poesia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.