Son Goku i els clips de Lego arriben al cicle de cinema infantil


Temes relacionats

Febrer arriba amb la 3a edició del cicle de cinema infantil en català (16/gen/14)

'Pirates!' tanca la 2a edició del Cicle de Cinema Familiar (13/gen/13)


  • Comparteix:

Un diumenge de cada mes es projectaran pel·lícules  d'animació en català a un preu reduït / Foto: Cartell de 'Lego, la pel·lícula'

Un diumenge de cada mes es projectaran pel·lícules d'animació en català a un preu reduït / Foto: Cartell de 'Lego, la pel·lícula'

El cicle de cinema infantil en català s'iniciarà el 7 de setembre amb cinc projeccions, en diumenge a les 12 del migdia i a un preu de quatre euros. 'Dragon Ball Z, la batalla dels Déus', 'Lego, la pel·lícula', 'Pluja de mandonguilles 2' o la recent estrenada 'Com ensinistrar un drac 2' són els títols escollits. La iniciativa de l'Ajuntament, Cinesa i la Generalitat busca fer créixer el cinema infantil d'animació en català.

'Azur i Asmar'
Azur i Asmar són infants que van ser criats com a germans. Un és ric i l'altre és fill bastard. La vida els separa però es retrobaran quan Azur decideix anar a buscar la fada dels Djins, per fer complir la llegenda que els hi explicava la seva mare. Junts viuran aventures i descobriran tot allò que els unia en un univers ple de màgia i tolerància. El 7 de setembre es projectarà.



'Pluja de mandonguilles 2'
L'inventor Flint Lockwoods segueix perseguint el seu somni de convertir-se en un reconegut inventor, però tot canvia quan descobreix que la seva màquina encara continua en funcionament i està creant unes criatures que són menjar i animals alhora. Flint, amb els seus amics, s'enfronta de nou a una perillosa missió per intentar salvar el món. Es projecta el 12 d'octubre.



'Dragon Ball Z, la pel·lícula'
Bils, el déu de la destrucció, encarregat de mantenir l'equilibri de l'univers, s'ha despertat d'un llarg somni. En sentir les proeses de Goku, Bils el va a buscar. Emocionat per la seva presència, en Goku ignora els advertiments dels seus amics i s'enfronta a l'oponent més poderós de la seva vida. Per salvar la galàxia de la total destrucció, els amics Goku l'ajudaran en la lluita. Es projecta el 9 de novembre.



'Lego, la pel·lícula'
El món de les mítiques figures de Lego està en perill. El senyor dels negocis vol destruir l'univers enganxant totes les peces amb pegament. Una figura normal, Emmet sembla ser l'únic, segons el Mestre Constructor, per impedir-ho. Amb l'ajuda de l'avi Vitruvius, Lucy i Batman, Emmet haurà de lluitar per evitar que el món de les joguines desaparegui. Es projecta el 14 de desembre.



'Com ensinistrar un drac 2'
Hipo, Astrid i els seus amics, que ja saben ensinistrar els seus dracs, fan curses de dracs fins que descobreixen nous llocs on no hi ha estat mai ningú. Descobrint una cova de gel troben la llar de milers de nous dracs, custodiats per un guardià misteriós. Hipo i els seus amics ajudaran al guardià a protegir els dracs dels que volen acabar amb ells. Serà projectada l'11 de gener.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.