Els Gausacs tornen a fer pinya amb un setembre ple de diades


Temes relacionats

Els Gausacs animen a tornar als assajos amb un vídeo a Internet (26/ago/14)

Els Gausacs actuaran a la jornada de dissabte del Concurs de Tarragona (15/ago/14)

Els Gausacs volen mobilitzar la ciutat al Concurs Casteller de Tarragona ( 4/jul/14)


  • Comparteix:

Els Gausacs, en plena actuació

Els Gausacs, en plena actuació

Els Gausacs preparen l'última etapa de la temporada castellera amb un atapeït calendari d'actuacions. La colla, que aquest dimarts ha reprès els assajos, es prepara per encarar la recta final amb actuacions a Rubí, Valldoreix, Esplugues, i al Concurs de Castells a Tarragona.

Els Castellers es preparen per fer front totes les diades castelleres que tenen per davant, abans que no acabi la temporada. Després del descans de l'estiu en què s'atura la temporada, el cap de colla, Toni Castanyer, és conscient que tenen molta feina a fer per mantenir el ritme de finals de juny i reprendre els castells de 8 pisos.

Toni Castanyer

Hi ha hagut una parada de més d'un mes, i ara tenim molta activitat i ens interessa posar-nos en forma el més aviat possible


Al setembre, els Castellers tornen a fer pinya i aixecar castells. La primera aparició serà el 7 de setembre a Rubí, on els santcugatencs vestiran de nou la camisa verda. També seran presents a la Festa Major de Valldoreix el 15 de setembre i tot seguit assistiran a la diada castellera d'Esplugues, el 21 de setembre.

Però el gran repte d'aquest final de temporada pels Gausacs arriba al 4 d'octubre. Els Castellers de Sant Cugat actuaran a la jornada de dissabte del Concurs de Castells de Tarragona. A la 15a posició, els de la camisa verda intentaran posicionar-se entre les millors colles del dissabte, en no poder competir el diumenge.

Al marge de les diades, com a membres actius del teixit associatiu local, la colla ha preparat un seguit d'activitats per promoure el món dels castells. El primer és dimecres de la setmana vinent, amb un estand a la plaça d'Octavià per engrescar els santcugatencs a unir-se a la colla. El 28 de setembre, just abans del Concurs a Tarragona, organitzaran un joc participatiu per tota la ciutat per fer que els santcugatencs coneguin el repte dels Gausacs i vagin a Tarragona a animar la colla.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.