'Asmodexia' continua atemorint els americans


  • Comparteix:

La pel·lícula 'Asmodexia', del director santcugatenc Marc Carreté, continua la seva gira per Amèrica arribant aquest dissabte al Macabro Festival Internacional de Cine de Horror de Ciutat de Mèxic. La propera cita serà el 26 de setembre amb l'estrena a les sales comercials dels Estats Units.

'Asmodexia' explica la història del pastor Eloy de Palma que, acompanyat per la seva neta Alba, haurà d'alliberar del mal persones posseïdes per una estranya força que s'apodera de les ànimes dels més febles. Interpretada per Lluís Marco, en el paper del pastor, i Clàudia Pons, com a Alba, també incopora la presència de l'actriu Irene Montalà, en un rol determinant per a la història.

La cinta va començar el seu periple pel continent americà dijous passat a Chicago amb la 'première' al Bruce Campbell Horror Film Festival de Chicago. Aquest dissabte serà el torn del Macabro Festival Internacional de Cine de Horror de Ciutat de Mèxic. El director d''Asmodexia', Marc Carreté, s'ha felicitat que el film hagi estat escollit per clausurar el festival.

La propera cita serà el 26 de setembre quan el llargmetratge arribi a les sales comercials dels Estats Units. També estarà disponible a la plataformes iTunes, Amazon Instant Vídeo i Google Play.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.