Gerard Pastor: 'Per gravar música, el Teatre-Auditori és dels millors del país'


Temes relacionats

Comencen els enregistraments de 'Barcelona 1714' al Teatre-Auditori (26/ago/14)


  • Comparteix:

Tres sessions diàries de tres hores per gravar 54 temes musicals. Aquest ha estat el frenètic ritme amb què ha treballat la Furius Music Orchestra i el seu director, Gerard Pastor, per enregistrar al Teatre-Auditori la banda sonora del film 'Barcelona 1714'. Pastor ha destacat la bona acústica de l'equipament.

Malgrat la parada estiuenca, el Teatre-Auditori continua tenint activitat. Durant tres dies ha acollit l'enregistrament de la banda sonora de 'Barcelona 1714', a càrrec de la Furius Music Orchestra que dirigeix el sabadellenc Gerard Pastor.

Per al film que dirigeix Anna Maria Bofarull, Pastor ha elaborat 54 temes on intenta reflectir la psicologia de cada personatge. 'Barcelona 1714', que s'estrenarà a la tardor, explica el setge que va viure Barcelona a través d'una història d'amor, on hi ha una 'mica de tot' com explica el director i compositor.

Gerard Pastor

És una pel·lí que té una part d'aventura, de drama, acció, és bèl·lica. I la música reflecteix una mica de tot això.


Tot plegat de la mà de la Furius Music Orchestra, especialitzada en bandes sonores de pel·lícules, curtmetratges, documentals i videojocs. Han estat tres dies al Teatre-Auditori per gravar la música en directe en sessions diàries de tres hores, tenint present que cada hora d'orquestra dóna per a entre cinc i set minuts de banda sonora. L'única part que no ha estat gravada per la Furius Music Orchestra són els instruments de percussió, per temes logístics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.