Els millors ballarins del món actuen al Teatre-Auditori per cloure l'IBStage


Temes relacionats

El curs IBStage visitarà el Teatre-Auditori amb la seva gala de cloenda ( 8/ago/14)


  • Comparteix:

Imatge de l'IBStage / Foto: Teatre-Auditori

Imatge de l'IBStage / Foto: Teatre-Auditori

Els millors ballarins del món s'han aplegat aquest diumenge al Teatre-Auditori per tancar el Curs Internacional de Dansa de Barcelona (IBStage). Artistes del Royal Ballet de Londres, l'American Ballet Theater i el ballet de l'Òpera de París, entre d'altres, han interpretat fragments d'obres clàssiques en un espectacle que ha reunit prop de 500 espectadors.

Sota la direcció d'Elias Garcia, Iratxe Ansa i Deborah Ferrato, ballarins de formacions internacionals de primer nivell han interpretat fragments d'obres clàssiques com 'El llac dels cignes', 'El Corsari', 'Carmen' i 'La dama de les camèlies'. A banda de les peces més conegudes, els artistes també han representat algunes obres creades expressament per a l'ocasió.

Membres de ballets internacionals de prestigi com el Bayetische Staatsoper de Berlín, l'English National Ballet, l'American Ballet Theatre i el ballet Semperoper de Dresden han trepitjat l'escenari del Teatre-Auditori per a l'ocasió. El director de l'equipament, Pep Tugues, ha remarcat la qualitat artística dels ballarins que han participat a l'espectacle.

Pep Tugues

Vam poder veure ballarins de primer ordre. Són d'un gran nivell artístic. Van participar-hi professors de prestigi i els seus alumnes.


Aquesta és la primera vegada que el Teatre-Auditori acull la cloenda de l'IBStage. Aquesta iniciativa ha reunit més de 200 ballarins durant l'agost a l'Auditori de Barcelona, que han rebut classes de professors de companyies de primer ordre com Daria Klimentova, Isabelle Ciaravola i Deborah Ferrato.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.