Surten a la venda els abonaments del Teatre-Auditori


Temes relacionats

Nou cartell del Teatre-Auditori: Pérez Cruz i Fernández, Luz Casal i Emma Vilarasau ( 8/jul/14)


  • Comparteix:

Ja es poden comprar els abonaments del Teatre-Auditori

Ja es poden comprar els abonaments del Teatre-Auditori

El Teatre-Auditori posa aquest dimarts a la venda els abonaments per a la temporada 2014-2015. L'equipament ofereix paquets d'entre quatre i 25 espectacles a preus que van dels 24 als 17 euros per entrada. La nova temporada inclou les actuacions de Sílvia Pérez Cruz i Raül Fernández, Love of Lesbian, el muntatge 'Els dies feliços' i la visita del Russian Classical Ballet, entre d'altres.

Els abonaments del Teatre-Auditori permeten comprar paquets d'espectacles. Així, l'equipament ofereix abonaments de quatre, sis, vuit, 12 i 16 representacions a preus més reduïts que les entrades habituals. Per als més amants de la programació de l'espai, es pot adquirir l'abonament Mecenes, que permet veure tots els espectacles per a un preu de 17 euros cadascun.

A més, el Teatre-Auditori impulsa abonaments temàtics que consisteixen en entrades per a uns espectacles concrets. Així, hi ha el paquet Sala Escenari, amb les actuacions d'Anna Roig i l'Ombre de Ton Chien, 'Informe per a una acadèmia', Toni Mira i 'Llibert' per 40 euros. També es pot adquirir el Septet de Teatre, amb set representacions teatrals per 100 euros, i el Duet de Dansa per 46 euros. Els seguidors de la música clàssica tenen un abonament de cinc espectacles per 100 euros mentre que els amants de l'òpera tenen tres muntatges per 126 euros. Segons el director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, la programació s'adequa a la butxaca de tots els públics.

Pep Tugues

Hi ha una varietat d'abonament ferma amb un petit esforç perquè la qüestió econòmica no sigui una excusa per venir al Teatre-Auditori.


En paral·lel, totes les persones que hagin adquirit un abonament tenen un 10% de descompte en la resta d'espectacles del Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.