L'artista santcugatenca Núria Vallès porta el seu art a Sabadell


  • Comparteix:

Fragment d'una de les obres de Núria Vallès / Foto: Galeria Nova 3

Fragment d'una de les obres de Núria Vallès / Foto: Galeria Nova 3

L'artista santcugatenca Núria Vallès inaugura aquest divendres a les sis de la tarda la seva obra retrospectiva entre 2005 i 2014 a la galeria d'art Intel·lecte de Sabadell, en motiu de la Festa Major d'aquesta ciutat. L'exposició es mantindrà al municipi vallesà durant tot un mes.

La pintora santcugatenca Núria Vallès torna a Sabadell per exposar la seva obra retrospectiva, que recull les seves pintures des de 2005 fins al 2014. Vallès, especialitzada en l'art urbà, vol mostrar la transformació que ha viscut el paisatge urbà de Barcelona en aquests darrers anys, des de la seva perspectiva. Núria Vallès ha explicat a Cugat.cat algunes de les col·leccions que es podran veure a la galeria de Sabadell durant tot el mes.

Núria Vallès

Una de les col·leccions que estan incloses és una de vistes molt poc accessibles i conegudes


L'artista santcugatenca ja fa 20 anys que es dedica al món de les arts plàstiques. La seva darrera exposició a Sant Cugat fou l'any 2008 a la Sala Rusiñol, però la seva obra ha viatjat per ciutats com Madrid, París, Florència, Estocolm i Dubai.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.