Es prorroga fins el 12 d'abril l'exposició 'George Orwell a Catalunya' a causa de l'èxit de públic


  • Comparteix:

El Museu de Sant Cugat prorroga fins el 12 d'abril l'exposició 'Viatge a una guerra. George Orwell a Catalunya i al front d'Aragó', gràcies a la bona acollida de públic que ha tingut fins ara. Més de 10.000 persones ja han visitat aquesta mostra que reviu el viatge d'Orwell a l'Espanya de la Guerra Civil.

Amb aquesta exposició el Museu de Sant Cugat obre una nova línia d'exposicions que tracten qüestions històriques i socials. L'èxit d'aquesta primera experiència fa pensar que en un futur podrà tenir continuïtat, un desig que comparteixen la organització i l'alcalde, Lluís Recoder.

Lluís Recoder

Aquesta exposició enceta un cicle històric, no és estrictament artística, i volem donar continuïtat a aquesta línia durant molts anys.


L'exposició consta de sèries de fotografies, portades de diaris i textos de l'època que, acompanyats de muntatges audiovisuals, endinsen el visitant en el context històric i social de la Guerra Civil Espanyola, així com l'experiència a les trinxeres del Front d'Aragó.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.