Buhos i Bremen, als concerts d'aquesta nit de la festa de Valldoreix


Temes relacionats

La Festa Major de Valldoreix arrenca avui amb el pregó de Clara Caso (12/set/14)


  • Comparteix:

Instantània del grup 'Buhos', que tocarà aquesta nit a la Festa Jove / Foto: Buhos

Instantània del grup 'Buhos', que tocarà aquesta nit a la Festa Jove / Foto: Buhos

La banda catalana Buhos i el quintet barceloní Bremen actuaran aquest dissabte a la nit a la trobada jove de la Festa Major de Valldoreix, que comença a les onze de la nit a la plaça del Casal de Cultura. Durant tot el dia es commemoraran els 300 anys de la Guerra de Successió amb una fira ambientada en el 1714, i a les nou del vespre el grup de teatre Espiral representarà 'La Monyos' i 'Dol d'alivio' a la sala del Casal de Cultura.

Valldoreix segueix de festa major. A la nit, la Festa Jove té la presència de dues bandes musicals. La primera en actuar serà el quintet barceloní Bremen seguit de Buhos, un dels grups promesa del panorama pop-rock català. La festa culminarà a dos quarts de quatre de la matinada, de la mà de punxadiscs locals.

A la plaça del Casal de Cultura des de les onze del matí fins a la una de la matinada hi tindrà lloc una fira ambientada en el 1714. La mostra tindrà un mercat de productes artesans, però també promourà un espai de jocs tradicionals, espectacles infantils de titelles i la recreació històrica de la Guerra de Sucessió. Per als més agosarats, Dinamiks ha preparat una gincama d'aigua amb guerra de coixins al passeig Guineu a partir de les set de la tarda.

D'altra banda, el grup local de teatre Espiral representarà dues obres del seu repertori, 'la Monyos' i 'Dol d'alivio' a les nou del vespre al Casal de Cultra de Valldoreix. Durant tot el matí, s'hi desenvoluparan activitats esportives de diferents disciplines.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.