'La independència explicada al meu fill', de Víctor Alexandre, ja a les llibreries


Temes relacionats

Víctor Alexandre publicarà un nou llibre sobre la independència ( 9/jul/14)


  • Comparteix:

La portada del llibre / Foto: Editorial Meteora

La portada del llibre / Foto: Editorial Meteora

El nou llibre de l'escriptor santcugatenc Víctor Alexandre, 'La independència explicada al meu fill', ja és a les llibreries de la ciutat. L'obra reprodueix una conversa fictícia entre un pare i el seu fill adolescent sobre la independència. L'objectiu de l'autor és explicar el procés que viu Catalunya i les seves causes d'una manera didàctica.

La immigració, l'esport i el nacionalisme són alguns dels 10 capítols del llibre, on l'autor dóna arguments en favor de la independència de manera didàctica.

En declaracions a Cugat.cat, Alexandre ha comentat que la tesi de l'obra és que 'un poble que no pot decidir no és lliure'. L'escriptor també ha explicat que és un text per a petits i grans, amb l'objectiu d'aclarir dubtes sobre el procés sobiranista.

Alexandre també es mostra obert a col·laborar amb els instituts i les escoles, perquè utilitzin el llibre com a material de debat i treball.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.