Dilluns es tanca el període d'inscripcions del concurs 'Petits Talents'


  • Comparteix:

El concurs vol fomentar la creativitat musical dels nens

El concurs vol fomentar la creativitat musical dels nens

El termini per presentar-se al concurs 'Petits Talents', que organitza Cugat.cat, finalitza dilluns que ve a les dotze del migdia. Els joves que no s'hagin inscrit al certamen encara tenen temps d'enregistrar un vídeo i enviar-lo a través de la plataforma Wetransfer.com al correu petitstalents@cugat.cat.

El certamen, que se situa en el marc del festival Petits Camaleons, està obert a tots els nens, nenes i joves d'entre tres i 16 anys. A les actuacions, s'hi pot participar de manera individual o en grups de tres persones com a màxim, poden ser de qualsevol estil, ja sigui només cantades o acompanyades d'instruments acústics. A més, els vídeos han d'haver estat enregistrats en directe, no s'admet cap mena de postproducció i han de durar com a molt dos minuts.

Des de dilluns que ve i fins al 22 de setembre estarà obert el període de votació popular. Les dues propostes amb més suport seran seleccionades automàticament per actuar al Petit Camaleons, mentre que un jurat professional en triarà quatre més. Les persones que es plantegin participar al 'Petits talents' en poden consultar les bases.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.