Els Castellers convoquen el nou certamen literari 'Gausacs Amunt'


  • Comparteix:

Fragment del cartell del concurs / Foto: Gausacs

Fragment del cartell del concurs / Foto: Gausacs

Els Castellers de Sant Cugat han creat el premi de narrativa 'Gausacs Amunt', que consisteix en un nou concurs literari exclusivament dedicat al món dels castells. El certamen, que consta de quatre categories segons les edats dels concursants, tindrà les seves inscripcions obertes per a tots els santcugatencs majors de sis anys fins al 17 d'octubre.

El concurs està dividit en la categories de nens de primer, segon i tercer de primària; quart, cinquè i sisè de primària; secundària; batxillerat i cicles formatius i adults. Els guanyadors de cada categoria rebran diferents materials i vestimentes dels castellers el 15 de novembre a les dotze del migdia, quan es donarà a conèixer el veredicte. L'entrega de premis tindrà lloc a la seu social dels Castellers de Sant Cugat, a la rambla de Can Mora.

La presidenta dels Castellers, Cristina Jiménez, ha explicat que l'objectiu d'aquest nou concurs és introduir els santcugatencs en el món casteller.

Cristina Jiménez

Volem que la gent s'interessi pels castells i que s'interessi en el món de la colla. Que formin part del moment casteller que estem vivint a Sant Cugat.


A més, els Gausacs han publicat un href="https://www.youtube.com/watch?v=JafuD2zJdUc">vídeo per animar els santcugatencs a participar al concurs. Les millor obres es publicaran a la pàgina web dels Castellers i en un futur a la revista de l'entitat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.