Jordi González serà el pregoner de la festa grossa de les Planes d'enguany


  • Comparteix:

Jordi González, en una imatge d'aquest any / Foto: Localpres

Jordi González, en una imatge d'aquest any / Foto: Localpres

El cap de Cultura de l'Ajuntament, Jordi González, serà el pregoner de la Festa Major de les Planes que arrenca aquest divendres. El pregó, que s'ha avançat a dos quarts de nou del vespre, donarà el tret de sortida a les activitats de la festa grossa del districte, que van des d'una cercavila de gegants i capgrossos fins al concurs 'Qui menja més Hot Dogs?'.

La membre de la comissió de festes de les Planes Begoña Paradeda ha avançat a Cugat.cat que l'organització ha escollit com a pregoner Jordi González per reconèixer la seva tasca i la seva llarga trajectòria com a cap de Cultura del consistori.

Begoña Paradeda

Vam trobar correcte que després de tants anys que fa que Jordi González està al capdavant del departament de Cultura, ell seria la persona idònia per fer el pregó.


L'acte d'obertura de la Festa Major del districte, que s'allargarà fins diumenge, també tindrà la presència de l'alcaldessa, Mercè Conesa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.