Artistes santcugatenques porten la poesia de Pessarrodona al món pictòric


  • Comparteix:

La inauguració de la mostra tindrà lloc el 30 de setembre a les set de la tarda

La inauguració de la mostra tindrà lloc el 30 de setembre a les set de la tarda

Les pintores santcugatenques Dolores Mayorga i Marta Ballvé transporten la poesia de Marta Pessarrodona al món pictòric amb l'exposició 'Setembre, 30', que es presentarà el 30 de setembre a la seu de l'Editorial Comanegra, al carrer Consell de Cent de Barcelona. Fins al 15 d'octubre es podrà visitar la mostra, que està formada per una setantena de peces pictòriques sobre fusta.

A la inauguració de l'exposició estarà present Marta Pessarrodona, que recitarà els poemes que han inspirat la mostra. L'acompanyarà la música de Pere Bou i Laura Brasó.

'Setembre, 30' recull en les diverses obres les experiències de les dues artistes santcugatenques en trobar-se amb l'obra de Pessarrodona i en conèixer-la en persona. Ballvé ha explicat que és un honor poder presentar una exposició sobre l'obra d'una escriptora i que ella mateixa llegeixi els seus poemes.

Marta Ballvé

Que hi estigui present és d'una gran generositat i a sobre el luxe de poder-la sentir recitant les seves poesies és un èxit. Per nosaltres és un honor.


El 17 d'octubre, coincidint amb la Setmana de la Poesia, la mostra es presentarà a Sant Cugat en un acte al qual també hi assistirà Pessarrodona acompanyada dels poetes Àngels Gregori, Sònia Moya i Anna Garcia Garay, entre d'altres. Ballvé ha avançat que les dues expositores estan treballant per poder mantenir la mostra durant un temps a la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.