El Cicle de Cinema d'Autor arrenca avui amb 'Quai d'Orsay'


  • Comparteix:

Fotograma de la pel·lícula 'Quai d'Orsay'

Fotograma de la pel·lícula 'Quai d'Orsay'

El film francès 'Quai d'Orsay' ('Cròniques diplomàtiques') inaugura aquest dijous el primer trimestre del Cicle de Cinema d'Autor. La pel·lícula, dirigida per Bertrand Tavernier, busca impactar l'espectador amb una comèdia centrada en la diplomàcia contemporània francesa. El film es projecta a Cinesa a les cinc de la tarda, a dos quarts de vuit del vespre i a les deu de la nit.



'Quai d'Orsay' narra la història d'un jove llicenciat que és contractat per redactar els discursos d'un ministre francès. Les aventures que viu el protagonista i els interessos de la diplomàcia francesa centren la pel·lícula, que ha guanyat el premi al millor guió al Festival de Sant Sebastià i un premi Cèsar.

El programador del cicle Àngel Comas ha explicat al magazín 'Sant Cugat a Fons' que en aquest film Bertrand Tavernier mostra el seu costat més irònic.

Àngel Comas

Bertrand Tavernier és un dels mestres del cinema francès. Mostra el seu costat irònic sobre la política francesa.


'Quai d'Orsay' es projectarà aquest dijous a les cinc de la tarda, a dos quarts de vuit del vespre i a les deu de la nit. El nou Cicle de Cinema d'Autor projectarà 14 pel·lícules i durarà fins al 18 de desembre.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.