L'Esbart participa per primera vegada a la Festa Major de Santa Tecla


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una actuació de l'Esbart

Imatge d'arxiu d'una actuació de l'Esbart

L'Esbart de Sant Cugat ha participat per primera vegada aquest diumenge a la Nit de Dansa Jaume Guasch, organitzada per l'Esbart Santa Tecla i emmarcada en les activitats de la festa major de Tarragona. Els santcugatencs, que han presentat una mostra de la feina feta durant els últims mesos, s'han mostrat molt satisfets per poder formar part 'd'una de les festes grosses més reconegudes dins el panorama català'.

Els 18 membres de l'Esbart que s'han desplaçat a Tarragona han presentat una combinació de danses tradicionals catalanes com el 'Tira-li cosetes' i 'La dama de Mallorca' amb danses més modernes com el 'Perquè vull' i 'La cançó dels records'. Un dels ballarins que s'ha desplaçat a Tarragona, Arnau Marimon, ha destacat la importància d'haver estat convidats per una entitat similar a ells com és l'Esbart de Santa Tecla.

Arnau Marimon

Ens fa molta il·lusió perquè ens ha convidat l'esbart d'aquí. No és una actuació per la qual et contracta un ajuntament. Això ens fa molta il·lusió.


Segons Marimon, aquest primer contacte entre les dues entitats pot servir per fer més actuacions de forma conjunta en un futur, tot i que, segons ha dit, encara no s'ha concretat res.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.