Presència santcugatenca al Festival Temporada Alta 2014


Temes relacionats

Nou cartell del Teatre-Auditori: Pérez Cruz i Fernández, Luz Casal i Emma Vilarasau ( 8/jul/14)

Ramon Madaula participa en el muntatge 'La partida' del Festival Grec ( 2/jul/14)

Vilarasau i Molina encarnen el matrimoni de l'obra 'Els dies feliços' ( 5/mai/14)


  • Comparteix:

Emma Vilarassau és la protagonista d''Els dies feliços' / Foto: Temporada Alta

Emma Vilarassau és la protagonista d''Els dies feliços' / Foto: Temporada Alta

Els actors santcugatencs Emma Vilarasau, Ramon Madaula i Francesc Orella seran presents al Festival Temporada Alta 2014, que té lloc del 3 d'octubre al 8 de desembre a Girona i diversos municipis del voltant. Madaula participa en l'obra 'La partida', que es podrà veure el 4 d'octubre, mentre que Vilarasau i Orella actuen el 25 d'octubre representant 'Els dies feliços' i 'El president', que s'estrena durant el festival i tindrà una nova sessió el dia 26 del mateix mes.

L'actriu Emma Vilarasau interpreta el paper de Winnie, la protagonista d''Els dies feliços' , que viu perduda dins un desert. Aquest monòleg, escrit pel dramaturg irlandès Samuel Beckett i que en aquest cas està dirigit per Sergi Belbel, conforma una visió irònica i metafòrica de l'actualitat. El muntatge es va estrenar al Teatre Lliure i serà a Sant Cugat el 20 i 21 de novembre al Teatre-Auditori.

L'intèrpret Ramon Madaula participa en l'espectacle 'La partida' , creat per Patrick Marber i dirigida per Julio Manrique. Aquesta obra mostra la història d'un grup de jugadors de pòquer que es reuneixen cada setmana quan el restaurant abaixa la persiana. Un dia, però, un dels jugadors habituals falla i en el seu lloc apareix un client misteriós. 'La partida' és un dels èxits del Festival Grec d'enguany, on va exhaurir entrades i es va haver de prorrogar. Per Madaula és un honor participar al festival Temporada Alta, que considera una de les cites teatrals més importants de l'any a nivell europeu.

Ramon Madaula

Que un espectacle sigui triat per Temporada Alta sempre és un orgull. El festival s'està configurant com un dels més importants a nivell europeu.


L'actor Francesc Orella és el protagonista d''El president', l'obra creada per Thomas Bernhard i dirigida per Carme Portaceli. El muntatge retrata el matrimoni entre el president i la primera dama, interpretada per Rosa Renom, i la seva relació amb el poder i les misèries de les altes esferes de la política. Orella ha assegurat que és una gran satisfacció estrenar una obra en un festival de renom internacional com el Temporada Alta.

Francesc Orella

El Temporada Alta és un festival d'una dimensió internacional molt gran. És un plaer i una satisfacció estrenar l'obra en un lloc on el públic està molt entregat i en sap molt de teatre.


Les entrades per a aquestes tres obres i la resta del festival, que a més de teatre inclou música, dansa i circ, estan ja disponibles a la pàgina web de Temporada Alta, a l'Oficina de Turisme de Girona i a les taquilles de la Sala La Planeta, l'Auditori Palau de Congressos, al Teatre de Salt i al Teatre Municipal de Girona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.