El Gerard Quintana més íntim porta 'Sota la pell' al Teatre-auditori


  • Comparteix:

L'exlíder de Sopa de Cabra va presentar 'Sota la pell'

L'exlíder de Sopa de Cabra va presentar 'Sota la pell'

Un Gerard Quintana intimista va dur ahir al Teatre Auditori la seva última proposta, Sota la pell, nom de l'espectacle i d'una de les cançons del seu darrer disc, 'Senyals de Fum'. Unes 200 persones van gaudir de dues hores de recital que, lluny d'estridències, busca dur al públic la recerca, per part de Gerard Quintana, del seu espai musical personal.

Una voluntat que, segons el cantant i lletrista gironí, encaixa amb les possibilitats que ofereix l'espai del Teatre Auditori.

Gerard Quintana

Aprofito actuar en espais com aquest, que permeten el matís, la subtilesa, i crear atmosferes, aquí és més fàcil introduir elements poètics i la paraula hi té més importància.


Després de l'època com a líder de la formació Sopa de Cabra, i l'experiència amb "Els miralls de Dylan", Gerard Quintana busca ara el seu espai musical personal, més enllà d'etiquetes i estils musicals. Segons el músic, aquesta tasca dura tota la vida.

Gerard Quintana

Estic més en una intersecció que instal.lat en un estil, el repte és trobar un lloc, i això porta tota una vida. A 'Sota la pell' deixo entrar la gent a llocs que no havia ensenyat mai.


Malgrat que 'Senyals de fum' compta amb la producció del músic Quimi Portet, segons Gerard Quintana aquesta col.laboració és més palpable al disc que a l'espectacle que l'artista ha dut al Teatre Auditori. Músics com Antonio Fidel o Juan Carlos García, exmembres de la formació El Último de la Fila, també han col.laborat en aquest disc que, segons Quintana, també reivindica la necessitat d'una comunicació més humana.

Gerard Quintana

M'atrau la imatge de les senyals de fum en un món il.luminat per les tecnologies; un dels motius d'aquest disc és comunicar d'una forma més humana.


Amb poemes musicats, Gerard Quintana revisa el seu primer disc en solitari cedint el protagonisme a la paraula. És el repte actual d'un músic que, de fet, va començar la seva carrera musical com a lletrista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.