L'orquestra Fusió de Sant Cugat tanca el cicle 'Nits de Música al Claustre'


Temes relacionats

Les Nits a Sant Cugat aposten enguany pels artistes locals (10/jun/14)


  • Comparteix:

Els joves de l'orquestra santcugatenca / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Els joves de l'orquestra santcugatenca / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Els joves músics de l'Orquestra Fusió de Sant Cugat tanquen aquest dissabte, a les deu del vespre, el cicle 'Nits de Música al Claustre'. Sota la batuta de Xavier Pagès i Enric Mestre, el concert combinarà peces clàssiques de Haydn i Rossini, amb melodies de jazz, swing, bandes sonores i musicals. L'entrada és de 10 euros.

Aquest dissabte acaba el cicle 'Nits de Música al Claustre', que des del 14 de juliol ha portat músics de tots els estils al Claustre. La jove orquestra santcugatenca, dirigida per Xavier Pagès i Enric Mestre, oferirà un concert amb dues parts. A la primera, s'interpretaran clàssics de la música simfònica, de Haydn i Rossini, mentre que la segona es dedicarà a l'època actual, recordant bandes sonores, musicals i peces de jazz, swing i fusions de Chick Corea.

El cicle que acaba aquest dissabte està emmarcat en la iniciativa 'Nits a Sant Cugat', que porta artistes d'arreu a la ciutat fins al 14 de novembre.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.