Sant Cugat es convertirà en el centre de la sardana amb l'Aplec


Temes relacionats

L'Aplec Sardanista estrena la sardana 'Santcugatenca' en honor a la ciutat (29/set/13)


  • Comparteix:

Imatge de l'anterior Aplec de la Sardana

Imatge de l'anterior Aplec de la Sardana

Sant Cugat s'omplirà de sardanes aquest diumenge per celebrar el 39è Aplec de la Sardana, que arriba sense canvis, però amb activitats per commemorar el Tricentenari. La jornada, com és habitual, es dividirà en dues parts, les sardanes del matí, que començaran a les deu, i les de la tarda, que tindran lloc a partir de les quatre.

El tradicional Aplec de la Sardana arriba un any més a Sant Cugat amb l'objectiu de fomentar les festes tradicionals i populars catalanes i retre homenatge a la dansa. La Cobla Mediterrània i la Jovenívola de Sabadell obriran la festa al matí, quan s'interpretarà la sardana 'Santcugatenca', creada per Joan Jordi Beumala l'edició anterior.

La Cobla Sant Jordi ciutat de Barcelona i Principal de Llobregat amenitzaran la jornada a la tarda. El president de l'Entitat Sardanista de Sant Cugat, Josep Miró, ha manifestat que enguany no hi ha novetats, però que els balls i les activitats giren entorn el Tricentenari i la voluntat de votar al novembre, com mostra el logotip.

Josep Miró

Aquest any no hi ha cap novetat, l'any que ve serà el número 40 i hi incorporarem canvis. Enguany, tot se centra en el Tricentenari.


A més, Miró ha subratllat que Sant Cugat és una de les ciutats on l'Aplec de la Sardana té més importància perquè arriba molta gent de fora.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.