El programa 'El Núvol' regala dos discs d'Anna Roig i l'ombre de ton chien


  • Comparteix:

Anna Roig i l'ombre de ton chien / Foto: Teatre-Auditori

Anna Roig i l'ombre de ton chien / Foto: Teatre-Auditori

El programa 'El Núvol' de Cugat.cat regalarà aquest dimarts dos discs 'Un pas i neu i un pas', d'Anna Roig i l'ombre de ton chien. Per participar-hi, cal escriure un comentari al blog del programa explicant la raó per la qual es vol tenir l'àlbum. Els dos textos més originals rebran el disc, que està signat per la cantant.

'El Núvol' s'estrenarà aquest dimarts a les vuit del vespre, en directe al 91.5 de l'FM. El programa, fet per joves santcugatencs, entrevistarà la cantant Anna Roig, que dimecres inaugurarà la temporada del Teatre-Auditori amb un concert. Per això, el programa regalarà dos discs a les persones que escriguin els comentaris més originals al blog, com ha explicat la directora d''El Núvol', Sílvia Ferrer.

Silvia Ferrer

Hem obert un post al nostre blog, a través de Cugat.cat, i demanem a la gent que ens digui per què vol el disc de l'Anna Roig. Escollirem els dos comentaris més originals.


Nou nois i noies d'entre 14 i 16 anys s'encarreguen d''El Núvol', que vol ser un espai radiofònic per a joves. El programa es reemet els dissabtes a les dotze del migdia i també es pot escoltar per Internet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.