La pianista Alícia Daufí ofereix el seu primer concert en solitari a Sant Cugat


Temes relacionats

La mirada optimista sobre la vellesa omple el primer llibre de Cristina Hernández (28/jul/14)

Pianistes de l'Aula de So i l'Escola Municipal de Música reben premis als millors intèrprets locals (29/mai/07)


  • Comparteix:

Alicia Daufí ha ofert un recital d'uns tres quarts d'hora de durada

Alicia Daufí ha ofert un recital d'uns tres quarts d'hora de durada

La pianista santcugatenca Alícia Daufí ha sonat per primera vegada en solitari a la seva ciutat. L'escenari ha estat l'Aula Magna de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels, on Daufí ha arrencat aquest dissabte amb la seva interpretació un cicle de concerts de cambra organitzat per les Joventuts Musicals de Sant Cugat a l'equipament municipal.

Prop d'una cinquantena de persones ha gaudit del recital de la pianista, que ha interpretat quatre obres de Johann Sebastian Bach, Igor Stravinsk, Enric Granados i Einojuhani Rautavaara.

Tot i que Alícia Daufí ja va guanyar el 2007 el premi a la millor intèrpret al Concurs de Joventuts Musicals de Sant Cugat, aquesta ha estat la primera vegada que ha actuat en solitari a la seva ciutat natal. Per la pianista, aquest concert ha estat una oportunitat perquè el públic vegi el seu progrés.

Alícia Daufí

Actuar a Sant Cugat és molt interessant, ja que sempre he tocat a altres llocs. Que la gent de la ciutat vegi la teva progressió és molt interessant.


El recital d'aquest dissabte ha servit per encetar un seguit de concerts de cambra organitzats per les Joventuts Musicals de Sant Cugat que tindran lloc durant els propers mesos a l'Escola Municipal de Música.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.