Vinyoli ressona amb sabor de jazz i vi al Celler Modernista de Sant Cugat


Temes relacionats

Sant Cugat es converteix en el centre de la poesia catalana (10/set/14)


  • Comparteix:

Els versos de Joan Vinyoli s'han fusionat aquest diumenge amb el ritme del jazz en un recital que ha servit per acostar l'obra del poeta. El Celler Modernista ha donat cabuda a aquest maridatge de poesia, música i vi que ha aplegat una cinquantena de persones.

De la mà dels rapsodes de DO Reus i la interpretació musical del Pau Terol Trio, l'espectacle 'Encara les paraules' ha fet parada a Sant Cugat. Es tracta d'una proposta itinerant que vol donar a conèixer els versos de Vinyoli i acostar el món de la poesia, tal com ha destacat la coordinadora del muntatge, Montse Farrés.

Montse Farrés

Intentem que arribi a més gent. Diuen que la poesia és minoritària, però ho és perquè no es coneix. Potser si la senten és més fàcil.


Precisament, el 14è Festival Nacional de Poesia, que se celebrarà a Sant Cugat del 19 al 26 d'octubre, estarà dedicat a la figura de Joan Vinyoli, coincidint amb el centenari del naixement del poeta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.