'Un viaje de diez metros', la principal estrena de cinema del cap de setmana


  • Comparteix:

L'actriu Hellen Mirren és la protagonista de 'Un viaje de diez metros'.

L'actriu Hellen Mirren és la protagonista de 'Un viaje de diez metros'.

El drama 'Un viaje de diez metros', dirigit per Lasse Hallström, s'estrena aquest divendres als dos cinemes locals. Yelmo Sant Cugat projecta dues novetats més, el thriller espanyol 'La isla mínima' amb Raúl Arévalo i 'La entrega', de l'autor de 'Mystic River i 'Gone baby gone'.

'Un viaje de diez metros'
Un drama dirigit per Lasse Hallström i protagonitzat per Helen Mirren, Om Puri, Manish Dayal i Charlotte Le Bon. El film narra la història d'una família índia que es trasllada a França i obre un restaurant just al davant d'un restaurant francès amb estrelles Michelin. La pel·lícula es pot veure a Cinesa Sant Cugat i Yelmo Sant Cugat.



'La isla mínima'
El thriller de producció espanyola dirigit per Alberto Rodríguez explica la història de dos policies que són enviats a un petit poble a investigar la desaparició de dos adolescents. S'hauran d'enfrontar a un assassí i a una comunitat ancorada en el passat.



'La entrega'
La nova pel·lícula de l'autor de 'Mystic River' i 'Gone Baby Gone' és un film de misteri dirigit per Michael R. Roskam. Protagonitzada per Tom Hardy, Noomi Rapace i James Gandolfini, la pel·lícula presenta els problemes que pateix un cambrer de Brooklyn en el moment que rescata un cadell d'un cubell d'escombraries. Els maldecaps començaran quan aparegui el seu propietari, un home amb problemes mentals vinculat en una corrupció criminal.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.