Patrimoni Viu tanca amb més de 2.000 assistents malgrat la pluja


  • Comparteix:

Patrimoni Viu ha posat punt final a la seva 7a edició amb l'assistència de més de 2.000 persones que, entre divendres i aquest diumenge, han participat a les jornades. Malgrat la pluja, que ha obligat a suspendre els actes de cloenda, l'edició d'enguany ha aconseguit atreure un ampli ventall de santcugatencs gràcies, segons l'Ajuntament, a la gran diversitat d'activitats.

Xerrades i exposicions s'han combinat durant tot el cap de setmana amb tallers, cultura popular i jocs per transmetre a petits i grans la història santcugatenca i la implicació de la ciutat en la Guerra de Successió. L'actuació del cos de dansa de l'Esbart, que ha interpretat balls populars del 1714, i el mercat temàtic del 1700 han estat algunes de les activitats estrella de les jornades, que també han acollit un Campament de Miquelets i contacontes. Tot plegat ha proporcionat una oferta de propostes que, segons el regidor de Cultura, Xavier Escura, ha aplegat 'un ampli ventall de santcugatencs de totes les edats'.

Escura també ha apuntat que, segons les primeres estimacions de l'Ajuntament, més de 2.000 persones han passat per Patrimoni Viu.

Xavier Escura

El públic ha registrat un espectre amplíssim pel que fa a l'edat. La virtut d'aquest any ha estat la gran varietat d'oferta.


Un total de 14 entitats de Sant Cugat s'han bolcat en les jornades, que enguany tenien el repte d'explicar el paper que va jugar la ciutat en els fets de 1714. En aquest sentit, Escura ha admès que no es tracta d'una època fàcil de transmetre però ha afirmat que Patrimoni Viu ho ha aconseguit 'amb èxit'.

Xavier Escura

La Guerra de Successió, per la complexitat que té, costa d'entendre. Però la gent té curiositat i és conscient que ens trobem en una fase que va començar fa 300 anys.


La pluja ha afectat la cloenda de Patrimoni Viu i ha obligat a suspendre les dues últimes activitats programades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.