La nova programació de la XCCP prepara una vintena d'activitats fins gener


Temes relacionats

Obert el termini per a les inscripcions de la XCCP de Sant Cugat ( 8/set/14)

La nova XCCP s'estrena amb 200 cursos i la nova etapa del Casal Torreblanca ( 2/set/14)


  • Comparteix:

Imatge oficial de la nova programació

Imatge oficial de la nova programació

La Xarxa de Centres Culturals i Polivalents (XCCP) prepara un nou quadrimestre carregat d'activitats per a totes les edats i distribuïts en sis equipaments municipals del centre i els districtes. La programació començarà el dissabte 11 d'octubre i finalitzarà el 17 de gener. L'actiu Mercè Sampietro és el nom més destacat de la programació cultural que passarà per Sant Cugat durant aquests mesos.

La XCCP ha programat d'octubre a gener de 2015 una vintena d'activitats socioculturals. Cinc concerts, vuit representacions teatrals, set espectacles familiars i cinc cicles, conformen la nova programació.

La proposta musical 'La Floresta ENcanta' serà l'encarregada de donar el tret de sortida el dissabte 11 d'octubre. Es tracta d'un concert a l'aire lliure al Casino de la Floresta on es donaran cita músics florestans, en una marató d'actuacions que començarà a les onze del matí i s'acabarà al punt de la mitjanit.

La música sonarà entre la Casa de Cultura i el Casal de Mira-sol amb propostes com Hermano L, Urica Sound, Suruma Sound System, Dj Rambla, Riki Undersounds, Luthea Salom, Extra-T Rastes, Sybarites i el Concert de Nadal.

El teatre ve encapçalat per Mercè Sampietro, que visitarà Sant Cugat el dissabte 25 d'octubre dirigint i interpretant 'Vinyoli, la petit casa de mi mateix', una representació emmarcada en el Festival Nacional de Poesia. L'obra es podrà veure a la Casa de Cultura a les nou del vespre.

'Anònima venecià', 'Llençols estesos', 'La nit just abans dels boscos', 'Vània', 'Fet i per fer', 'Impro Christmas Show' i 'Crucidramas' són les altres propostes teatrals s'han programat a la XCCP des del 17 d'octubre i fins el 12 de desembre.

La programació no s'ha oblidat tampoc dels espectacles familiars que es repartiran entre Mira-sol, les Planes i la Floresta. El primer arribarà el diumenge 12 d'octubre a les sis de la tarda al Casal de Mira-sol. 'Estrella Delta' és una proposta de la companyia de Teatre Infantil de Sant Cugat sota la direcció de Teresa Canas i Marta Oliva. 'Tea Time' amb el Mag Txema, 'La Caputxeta Vermella', 'Meu Jardim' dins el Festival El Més Petit de Tots, 'Veus', 'Els Pastorets' i 'Marabunda Kids: Una festa en família!' completen el cartell infantil que es tancarà el 17 de gener.

Altres propostes
D'altra banda, la XCCP aposta de nou pel cicle 'El documental del mes', que es projectarà cada segon dimecres de mes a les vuit del vespre a la Casa de Cultura. A més, tots els tercers divendres de mes a les deu de la nit el Casal TorreBlanca programarà el cicle de concerts 'Directes al Casal'.

El Xalet Negre oferirà els dimecres a les sis de la tarda el 'Cicle de Conferències' i els dijous a dos quarts de nou del vespre el Casal TorreBlanca proposarà el 'Cicle de música al MUT'.

Els cicles els tanca la Casa de Cultura que programarà la 22a Mostra Internacional Films de Dones els dimecres 15 d'octubre, 19 de novembre i 17 de desembre a dos quarts de vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.