Rosario presenta avui en concert a Sant Cugat el seu últim disc


  • Comparteix:

Rosario en una imatge del seu últim disc / Foto: Tasantcugat.cat

Rosario en una imatge del seu últim disc / Foto: Tasantcugat.cat

La cantant Rosario repassarà aquest dijous a la nit les cançons que han marcat la seva trajectòria a l'escenari del Teatre-Auditori. L'espectacle, amb entrades exhaurides, començarà a les nou del vespre i servirà, a més, per presentar a Sant Cugat el seu últim disc titulat 'Rosario'.

Rosario Flores visita per segona vegada Sant Cugat després de la doble actuació que va oferir fa justament cinc anys. La filla de Lola Flores i del català Antonio González 'El Pescadilla' torna enguany a la ciutat per presentar el disc publicat al novembre del 2013 titulat 'Rosario'. És un disc especial per a la cantant perquè mostra la cara més personal de la guanyadora de dos Grammy Llatins.

A l'escenari del Teatre-Auditori es podran sentir temes en directe com 'Yo me niego', la balada 'Oye dime luna', la jazzística 'Aquí, aquí...' i 'Rumba americana', en què combina pop i flamenc a l'estil dels ritmes llatins de Miami.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.