La Canals celebra els 40 anys revisitant els artistes que hi han exposat


Temes relacionats

La Canals-Galeria d'Art porta obres de 40 artistes que han passat per l'espai ( 1/oct/14)


  • Comparteix:

Josep Canals va inaugurar la galeria el 1973

Josep Canals va inaugurar la galeria el 1973

La Canals-Galeria d'Art celebra els seus 40 anys amb una exposició que mostra obres de 40 dels artistes que han passat per l'espai. La mostra '40 artistes, 40 anys de galeria', ja ha obert portes i porta creacions d'artistes com Salvador Dalí, Pere Formiguera i Grau Garriga, entre d'altres.

La Canals, oberta des de l'any 1973 i que ha inaugurat 286 exposicions fins ara, mostra amb aquesta retrospectiva pintura, escultura, ceràmica i tapís, entre d'altres disciplines i de gran varietat d'artistes. S'hi poden trobar peces de Daniel Argimon, Modest Cuixart, Salvador Dalí, Pere Formiguera, Grau-Garriga, Jaume Muxart, Perejaume, Picasso, Ràfols-Casamada, Amèlia Riera i Tharrats, entre molts d'altres.

El galerista Josep Canals ha destacat la llarga trajectòria de la galeria, que li ha permès viure de primera mà l'evolució personal de molts els artistes que han passat per aquest espai.

Josep Canals

Nosaltres hem donat a conèixer a molts artistes que han expressat la seva manera de veure la realitat a través de les arts.


Canals ha afegit que la galeria ha permès copsar el batec a la realitat del que ha donat la ciutat artísticament durant les darreres quatre dècades.

La mostra inaugurada aquest dimecres porta per títol '40 artistes, 40 anys de galeria' i es podrà veure fins al 14 de desembre a la seu de la Canals-Galeria d'Art.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.