Els Petits Talents de Cugat.cat portaran en concert set joves promeses


  • Comparteix:

Cartell dels Petits Talents

Cartell dels Petits Talents

El doble concert dels Petits Talents, inclòs en el festival Petits Camaleons, arribarà dissabte i diumenge a les dues del migdia, després dels concerts de Quart Primera i La iaia, respectivament. En total seran set representacions, les dues guanyadores escollides per votació popular i cinc petits artistes més elegits pel jurat del concurs.

Dissabte actuaran Carmen Pendones, el duet format per Marc Marín i Martí Baldi, i Clàudia Castellsegué. El concert començarà a les dues del migdia i s'allargarà fins a tres quarts de tres de la tarda. Cada intèrpret disposarà de 15 minuts a dalt de l'escenari, ubicat a la plaça del Centre Cultural, davant el Teatre-Auditori.

Diumenge serà el torn de Lucía de Obes, el duet format per Júlia Bartomeus i Ariadna Campos, Hudson Silva i Lumasteiro. Tots quatre podran tocar també durant 15 minuts i fins les tres de la tarda.

Dos dels joves components del programa d'adolescents 'El Núvol' de Cugat.cat, Joan Bea i Alba León, s'encarregaran de presentar als petits artistes.

Cugat.cat, organitzador d'aquesta iniciativa, prepararà un DVD amb el concert que es podrà comprar a través de la seva botiga en línia.

Carmen Pendones


Marc Marín i Martí Baldi


Claudia Castellsegué


Lucía de Obes


Júlia Bartomeus i Ariadna Campos


Hudson Silva


Lumaistero



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.