El festival de disseny Creatus Dominus es reivindica com una alternativa


Temes relacionats

El festival de disseny Creatus Dominus es reivindica com una alternativa ( 3/oct/14)


  • Comparteix:

La segona jornada del festival Creatus Dominus ha ofert aquest divendres una agenda repleta de tallers, conferències i converses al voltant del disseny. La trobada està orientada a creadors joves que comencen a obrir-se camí professionalment i ha superat totes les previsions amb més de 800 places ocupades en les diferents activitats gratuïtes que han programat.

El 'packaging' ha estat el protagonista del taller ofert aquest divendres al matí. Els assistents han pogut conèixer de primera mà els secrets i les experiències de professionals del sector. A la tarda hi ha hagut dues conferències sobre emprenedoria i burocràcia per a dissenyadors.

La codirectora del festival, Cris Busquets, ha confessat que han superat totes les previsions d'assistència amb més de 800 places ocupades en les diferents activitats gratuïtes que han programat.

Cris Busquets

Feia falta un festival com aquest. La resta de festivals els fan a Barcelona i són molt cars. La gràcia del nostre és que és gratuït.


Busquets ha reivindicat també el potencial creatiu, artístic i emprenedor de Sant Cugat.

Les activitats continuen aquest dissabte durant tot el dia a la Casa de Cultura, amb més tallers, conferències i un mercat d'idees on descobrir i comprar projectes innovadors de disseny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.