Obres locals i internacionals, a la 21a Mostra de Teatre de Valldoreix


Temes relacionats

La qualitat escènica deixa empremta a Valldoreix amb la 20a Mostra de Teatre (18/nov/13)

La Mostra de Valldoreix fidelitza un públic compromés amb el teatre de proximitat (19/nov/12)


  • Comparteix:

El Grup de Teatre Espiral és una de les companyies que participa a la mostra

El Grup de Teatre Espiral és una de les companyies que participa a la mostra

La 21a Mostra de Teatre de Valldoreix arrencarà el 19 d'octubre amb una programació eclèctica que inclou obres d'autors locals i internacionals. Les companyies Sala Cabanyes, Xandrines i Nyoca participaran a la iniciativa, que s'inaugurarà amb 'La Monyos' i 'Dol d'alivio' a càrrec del Grup de Teatre Espiral.

La 21a Mostra de Teatre de Valldoreix donarà el tret de sortida amb una doble representació. 'La Monyos', de Nicasi Camps, i 'Dol d'alivio', de Santiago Rusiñol, es representaran el 19 d'octubre a les set de la tarda al Casal de Cultura de Valldoreix. 'La Monyos' és un monòleg dramàtic de curta durada i protagonitzat per una dona, mentre que 'Dol d'alivio' és una farsa en què es posa en evidència la hipocresia d'unes vídues en mostrar el seu dolor davant la mort dels seus marits. La formació ja va interpretar les dues obres durant la Festa Major de Valldoreix.

La mostra seguirà el 26 d'octubre amb 'Joc de cartes' de Katerine Kressman Taylor, que representarà el grup de teatre Sala Cabanyes de Mataró. Les santcugatenques Xandrines portaran el 2 de novembre 'Dona sàpiens' a la mostra, una obra que ja van interpretar l'any passat al Casal Cultural de Mira-sol. 'Pedra, paper, tisora', d'Elisenda Guiu, arribarà el 9 de novembre de la mà del grup de teatre Nyoca de l'Ametlla.

La iniciativa posarà punt final el 16 de novembre amb 'El verí del teatre' de Rodolf Sirera, que representarà el Grup de Teatre Espiral. L'entrada de totes les obres té un cost de sis euros i de quatre euros per als joves i la gent gran.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.