Dos artistes santcugatencs participen a la 'Room Art Fair' de Madrid


Temes relacionats

La Canals Galeria d'Art participa a la 3a edició de la 'Room Art Fair' (16/nov/13)


  • Comparteix:

Imatge d'un dels treballs anteriors de Neus Colet / Foto: Canals Galeria d'Art

Imatge d'un dels treballs anteriors de Neus Colet / Foto: Canals Galeria d'Art

La Canals Galeria d'Art participarà per segona vegada a la fira 'Room Art Fair' de Madrid amb els treballs dels artistes santcugatencs Neus Colet i Genís Fernández. La cita, que arriba enguany a la seva 4a edició, se celebrarà del 13 al 16 de novembre a l'Hotel Mayerling.

Els artistes santcugatencs exposaran les seves obres a la fira d'art més jove de tota Europa, la 'Room Art Fair' de Madrid. La mostra es podrà veure enguany a l'Hotel Mayerling, situat al carrer Conde de Romanones, la barri dels Àustries. Una de les artistes que exposarà a la fira és Neus Colet. La santcugatenca, que és al segona vegada que exposa en aquesta fira, presentarà els seus darrers treballs fets sobre paper, que recorden a petits llibres plens de composicions lineals i gravats.

Colet ha explicat a Cugat.cat que la 'Room Art Fair' permet tenir un contacte més directe amb el públic ja que totes les obres s'exposen a l'interior de les habitacions de l'hotel.

Neus Colet

La forma de relacionar-te amb el públic és molt propera. La proximitat és molt interessant, hi ha un diàleg directe.


Genís Fernández és l'altre artista santcugatenc que participarà a la 'Room Art Fair'. En el seu cas, és la primera vegada que exposa de manera individual a una mostra d'art i presentarà una sèrie d'obres elaborades amb cintes VHS i claus que reflexionen sobre la relació entre la mirada de l'espectador i l'objecte observat. Fernández ha explicat com l'observador podrà comprovar com, si s'acosta a les seves obres, aquestes canvien el seu aspecte.

Genís Fernández

La idea és que, en funció de la situació de l'observardor respecte a l'obra, tindrà una perspectiva diferent. Genera que l'espectador es mogui al voltant de l'obra.


La 'Room Art Fair' pretén donar un espai als artistes joves i alternatius per mostrar les seves obres d'una manera diferent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.