Pantaleó es classifica per a la fase final del Sona 9


Temes relacionats

El grup Pantaleó estarà a les semifinals del Sona 9 gràcies al vot popular (28/jul/14)

Pantaleó, seleccionat per als concerts preliminars del Sona 9 (27/mai/14)


  • Comparteix:

Imatge del seu segon disc

Imatge del seu segon disc

Pantaleó, el grup liderat pel guitarrista i vocalista santcugatenc Gerard de Pablo, és una de les cinc formacions seleccionades per participar a la fase final del concurs musical Sona 9. La formació competirà amb Ian Sala, Manuela Kant, Saint Tropez i Trau.

Després d'unes semifinals intenses en les quals el grup va haver de demostrar el seu nivell amb concerts en directe, ara el jurat del concurs ha decidit que Pantaleó estigui present a la fase que determinarà els finalistes d'aquesta 14a edició del Sona 9.

En aquesta fase final, els grups seleccionats hauran de gravar una cançó pròpia als estudis Bucbonera Records, amb la supervisió tècnica de Tomàs Robisco i amb la producció de Joan Pau Chaves, teclista d'Els Pets i director musical del programa de TV3 'Oh Happy Day'. Després d'aquesta prova, els grups passaran pels estudis d'iCat.cat per fer un concert en format acústic.

D'aquesta nova fase, en sortiran els tres grups que accediran a la gran final, que tindrà lloc l'11 de novembre a la sala Apolo de Barcelona. En aquest concert també actuaran els guanyadors de l'edició del 2013, Copa Lotus, premi Sona 9, i Morgat Morgat, premi Joventut. Les invitacions per poder assistir al concert final del Sona 9 es podran aconseguir a partir del 27 d'octubre.

Pantaleó rep el nom per un personatge santcugatenc. Gerard de Pablo també va ser el líder de la desapareguda banda The City's Last Noise, que va guanyar diversos festivals amb les cançons de 'Secret of an innocent'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.