Pau Riba i Oriol Tramvia enceten la nova programació de la XCCP de Sant Cugat


Temes relacionats

La nova programació de la XCCP prepara una vintena d'activitats fins gener ( 1/oct/14)

Els equipaments i centres cívics tindran una gestió transversal oberta a les entitats (25/jun/14)


  • Comparteix:

El concert 'La Floresta Encanta', amb les actuacions de Pau Riba i Oriol Tramvia, donarà aquest dissabte el tret de sortida a la programació de tardor-hivern de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP). Entre octubre i gener, els espais escènics de la ciutat s'ompliran amb 40 propostes de teatre, música, poesia, humor, conferències i audiovisuals. L'agenda inclou activitats gratuïtes per a joves, un cicle de cinema dirigit per dones, una obra de teatre sobre salut mental i un recital de poesia de Vinyoli amb Mercè Sampietro.

El regidor de Cultura, Xavier Escura, ha destacat la diversitat de l'oferta, pensada per cobrir tots els gustos amb propostes de qualitat i a preus assequibles. Escura ha reivindicat el paper de les entitats i associacions culturals que impulsen aquestes activitats.

Xavier Escura

Sense el món associatiu de Sant Cugat no existiria la XCCP de la ciutat. Anem a remolc d'una pressió positiva i constructiva.


Una de les activitats destacades és el Cicle Itineràncies, proposat per la Mostra Internacional de Films de Dones, que portarà tres pel·lícules dirigides per dones catalanes. La cordinadora de la mostra, Marta Selva, espera que serveixi per normalitzar el paper artístic de la dona.

Marta Selva

Creiem que el cicle permet un obertura de mires respecte a la creació de cinema femení, que és motl potent i que moltes vegades no té la visibilitat que li correspon.


Entre la quarantena de propostes programades, hi destaquen també màgia, titelles i 'clowns' dirigits al públic familiar, una nit de reggae amb Hermano L, el cicle de música al MUT, un cicle de documentals i prop d'una desena d'obres de teatre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.