La poesia de Santesmases es combina amb il·lustracions a la Casa de Cultura


  • Comparteix:

L'artista local Imma Pueyo és una de les autores de les il·lustracions

L'artista local Imma Pueyo és una de les autores de les il·lustracions

53 petites poesies de Josep Santesmases vinculades al paisatge i al temps estacional es combinen amb 53 il·lustracions d'un conjunt d'artistes en una proposta englobada en el Festival Poesia Sant Cugat i que es pot veure a la Casa de Cultura fins al 26 d'octubre. Els santcugatencs Imma Pueyo i Josep Royo són dos dels artistes de tot Catalunya que han fet la seva interpretació dels poemes de Santesmases.

Santesmases ha explicat que li va semblar interessant cercar una gran varietat d'il·lustradors per trobar diferents tècniques i estils per a cada poema. El poeta ha valorat l'experiència que ha suposat el contacte amb aquest ventall d'artistes i com aquesta experiència l'ha permès comprovar de primera mà la qualitat del món artístic del país.

Josep Santesmases

He trobat una gran predisposició per part de tothom, he estat en tallers i això m'ha confirmat que hi ha molta gent que fa moltes coses interessants.


Imma Pueyo ha qualificat d''interessant' la possibilitat d'interpretar plàsticament un poema i ha explicat que, en el seu cas, s'ha pogut identificar perfectament amb la temàtica d'una nit d'estiu de la poesia que ha pintat. L'artista local ha elogiat els poemes de Santesmases perquè expressen la seva sensibilitat per l'entorn.

Imma Pueyo

Destaco que els poemes expressen aquesta sensibilitat del poeta vers l'entorn i el país i que fa que ens fem nostres les seves paraules.


L'exposició 'Entre el cel i la terra. Poesies il·lustrades' agrupa 53 combinacions de poema i il·lustració de petit format, de diferents estils i tècniques, i que romandran exposades a la Casa de Cultura fins al 26 d'octubre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.