Love of Lesbian presenta avui l'espectacle 'M&M miralls i miratges' a Sant Cugat


  • Comparteix:

Love of Lesbian

Love of Lesbian

Love of Lesbian presenta aquest dissabte l'espectacle 'M&M miralls i miratges' al Teatre-Auditori. L'actuació s'emmarca dins la programació conjunta signada per Els Teatres Amics, on s'integra l'equipament municipal. Serà la quarta visita del grup a la ciutat en els últims cinc anys. El concert començarà a les nou del vespre i l'entrada té un preu de 30 euros.

'M&M miralls i miratges' té direcció escènica de Guillem Albà. L'objectiu del nou treball de Love of Lesbian és oferir un repàs diferent dels temes més mítics de la banda de Santi Balmes. Aquest espectacle vol reflectir la música com un mirall de la realitat o la música com a creadora de miratges on refugiar-se.

Aquesta serà la quarta actuació de la banda a Sant Cugat. La primera va ser a les Barraques de la Festa Major (2009); la segona al Teatre-Auditori en un concert amb l'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra (2010); i la darrera, a l'antiga Sala Hoboken (2013).






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.