Love of Lesbian estrena al Teatre-Auditori el muntatge 'M&M miralls i miratges'


  • Comparteix:

Love of Lesbian aposta pel teatre

Love of Lesbian aposta pel teatre

Love of Lesbian ha estrenat aquest dissabte al Teatre-Auditori 'M&M miralls i miratges', un muntatge dirigit per Guillem Albà que recrea l'univers creatiu de la banda liderada per Santi Balmes. Enmig d'una ciutat feta de capses de records i a través d'una posada en escena que combina titelles, teatre d'objectes i ombres xineses, la formació ha fet un repàs als temes més emblemàtics de la seva discografia que ha captivat al públic santcugatenc.



'A l'habitació de la memòria hi ha miralls, pols i alguna bonica mentida' és el punt de partida de 'M&M miralls i miratges', un muntatge amb el qual Love of Lesbian s'atreveix amb el teatre. A través d'una escenografia ideada pel creador Guillem Albà, la formació de Sant Vicenç dels Horts ha anat teixint un relat entre els miralls de la memòria i els miratges de la il·lusió al ritme que marcaven les cançons més punyents dels seus últims discs. D'aquesta manera, el públic del Teatre-Auditori ha vibrat amb temes com 'Los días no vividos', 'Segundo asalto', 'Universos infinitos' i 'Maniobras de escapismo', entre molts d'altres.

Tot plegat emmarcat en una ciutat feta de capses de records de les quals ha sortit llum, pols, fum i, fins i tot, un zepelí gegant que ha sobrevolat la platea del Teatre-Auditori.

Guillem Albà ha estat l'encarregat de convertir l'imaginari de Love of Lesbian en realitat, i transformar el que fins ara era llenguatge musical en teatre. Un experiment, com explica el mateix Albà, que barreja teatre d'objectes, titelles, mímica i ombres xineses.

Guillem Albà

S'havia de trobar el punt just entre concert i epectacle de teatre. Estem investigant perquè és una barreja que no s'havia fet mai.


'M&M miralls i miratges' és el comiat temporal de la banda de Santi Balmes dels escenaris estatals. Julián Saldarriaga, guitarrista de la formació, ha explicat a Cugat.cat que, tot i estar involucrats en diversos projectes i un nou disc que veurà la llum el 2016, Love of Lesbian té previst no fer cap actuació a l'Estat espanyol durant el 2015.

Julián Saldarriaga

Volíem fer aquest repertori d'una manera teatral. El dia que vaig anar a veure 'Trau', vaig tenir clar que el Guillem era la persona indicada.


El Teatre-Auditori ha estat la primera parada de la gira d'aquest nou muntatge creat, especialment, per a la temporada de tardor-hivern 2014. Una proposta que obre una nova etapa en la carrera de Love of Lesbian, feta de records i vivències que no es poden ni es volen esborrar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.