Aula de So inaugura l'Aula de Música Digital


  • Comparteix:

Cartell oficial del curs de música electrònica

Cartell oficial del curs de música electrònica

L'escola de música Aula de So inaugura l'Aula de Música Digital amb el curs de Producció de Música Electrònica. Es tracta d'un curs dirigit a tothom que tingui interès a aprendre a dominar els programes més avançats en la creació de música moderna. S'impartirà de la mà d'un tècnic i en una aula totalment equipada els dimecres, de sis de la tarda a nou del vespre.

Aprendre a fer música electrònica és una temàtica innovadora que s'ofereix per primera vegada a Sant Cugat de la mà d'Aula de So, que, a més, impartirà sessions de demostració gratuïtes a tots els interessats.

El curs de Producció de Música Electrònica constarà de 10 sessions de tres hores els dimecres, de sis de la tarda a nou del vespre, i el preu és de 350 euros. Durant el curs s'ensenyarà a utilitzar el programa Logic Pro X, un dels programes més utilitzats en la creació de música avançada, i a familiaritzar-se amb totes les eines necessàries per desenvolupar la producció. A més, s'impartiran coneixements teòrics de composició musical.

Aula de So també oferirà una sessió de Producció de Música electrònica als alumnes de secundària de centres de Sant Cugat, Rubí i Cerdanyola durant tot el curs escolar. Aquesta activitat, inclosa en el Pla de Dinamització Educativa de l'Ajuntament, s'impartirà sense cap cost en els mateixos centres. Aquesta activitat pretén obrir una porta al coneixement de la creació de la música més actual perquè els joves puguin descobrir les eines que fan possible donar forma a les seves inquietuds musicals i experimentar altres àrees atesos els nous hàbits de consum musical.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.