Els Castellers de Sant Cugat aixequen un 3 de 7 a la seva actuació a Sants


  • Comparteix:

No han pogut aixecar el 4 de 7.

No han pogut aixecar el 4 de 7.

Els castellers de Sant Cugat han aconseguit, per primera vegada aquesta temporada, descarregar un 3 de 7 en la seva actuació, aquest cap de setmana al barri de Sants de Barcelona. Tot i que l'intent de carregar un 4 de 7 va fer fallida, la colla local es proposa, en la propera cita castellera a Lleida, poder aixecar aquesta torre.

L'actuació al barri de Sants ha aconseguit realitzar el primer castell de 7 de la temporada. La colla local, però, no ha aconseguit aixecar, com era la seva intenció, el 4 de 7 a causa de la poca participació en la formació de la pinya. Així ho explica l'Aina, una de les membres dels Castellers de Sant Cugat.

Aina



A la segona ronda, els de la camisa verda es van haber de conformar amb un 4 de 6, aixecat amb la participació d'una nova enxaneta. Pels Castellers, aquest fet és molt important, ja que és extremadament difícil canviar els components i la línea general d'un castell.

La propera cita serà a Lleida on actuaran a la Plaça de la Paeria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.