Amics de la Unió de Granollers inaugura avui el Cicle de Música Sacra


  • Comparteix:

El cor infantil de Granollers serà el primer en actuar al Monestir / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

El cor infantil de Granollers serà el primer en actuar al Monestir / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

El cor infantil Amics de la Unió de Granollers, un dels millors cors de veus blanques del país, estrena el 3r cicle de Música Sacra Coral al Monestir en un concert aquest divendres a les nou del vespre. El cicle, organitzat per la Camerata Coral Sant Cugat, ofereix cinc recitals de diferents formacions vocals, entre elles la santcugatenca.

Els guanyadors del premi 'Let the Peoples Sing' com a millor cor d'Europa del 2013, els Amics de la Unió de Granollers, donen el tret de sortida al 3r Cicle de Música Sacra Coral amb un concert que porta per títol 'Salve Regina'. Els nens i joves cantaran peces de música religiosa contemporània de compositors com Biebl, Poulenc i Alcaraz sota la batuta del director Josep Vila Jover.

El cicle al Monestir s'allargarà fins al maig. Durant tot el curs, hi passaran formacions corals com la Música Reservata de Barcelona, el Cor Vivaldi i el Cor Femení Audiexaudi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.