El Teatre-Auditori acull 'Germans de Sang' 20 anys després de l'estrena


  • Comparteix:

Dos germans nascuts del mateix cos, però ben distants

Dos germans nascuts del mateix cos, però ben distants

El musical 'Germans de Sang' ha pujat aquest dissabte a l'escenari del Teatre-Auditori, el mateix que el va veure néixer fa 20 anys, en una nit marcada pel sentiment. Amb una posada en escena minimalista i un repartiment més petit que al muntatge original, l'espectacle ha mantingut el públic en tensió i ha demostrat que les diferències socials pesen més que el destí.



Pot la diferència de classes guanyar la partida al destí? Aquesta és la qüestió que planteja el musical 'Germans de Sang', obra de l'anglès Willy Russell, que explica la història de dos germans bessons, separats al néixer, a qui els toca viure dues vides molt diferents. Drama i comèdia es donen constantment la mà en aquest espectacle que tracta temes tan universals com la crisi econòmica, l'amor, la diferència de classes i el determinisme social.

El muntatge ha arribat aquest dissabte a Sant Cugat per pujar al mateix escenari que el va veure néixer fa 20 anys: el Teatre-Auditori. Una emotiva efemèride que l'actor Eduard Doncos, membre de la companyia original, que repeteix en el paper de Sammy Johnstone, recorda amb especial il·lusió.

Eduard Doncos

Fa molta il·lusió tornar al Teatre-Auditori després de 20 anys amb una posada en escena tan diferent. Jo vaig debutar aquí.


Dues dècades després de la seva estrena, l'espectacle ha tornat a la ciutat amb una posada en escena minimalista i un repartiment més petit que l'original, encapçalat per la santcugatenca Virgínia Martínez. L'actriu, nominada a un Premi Butaca com a Millor Actriu de Musical, ha confessat que els nervis d'actuar a casa se superen una vegada se surt a escena.

Virgínia Martínez

Visc amb nervis el fet d'actuar a casa ja que vindrà gent propera a veure'm.


La de Martínez no és l'única nominació als Premis Butaca d'enguany. 'Germans de Sang' ha arribat amb tres nominacions sota el braç: a millor muntatge musical, millor actriu i millor actor de musical. Una triple nominació que, com explica l'actor Benjamí Conesa, s'ha rebut amb molta il·lusió a la companyia.

Benjamí Conesa

Les tres nominacions són un petit regal per a la companyia. És una il·lusió per tots.


Dani Campos ha estat l'encarregat de fer l'arranjament de la música original, per orquestra, a piano, i ha acompanyat els actors durant tot l'espectacle.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.