L'amistat entre Vinyoli i Martí i Pol reviu avui al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Imatge de l'espectacle 'Barcelona / Roda de Ter (Crònica d'una amistat)' / Foto: Teatre-Auditori

Imatge de l'espectacle 'Barcelona / Roda de Ter (Crònica d'una amistat)' / Foto: Teatre-Auditori

L'amistat entre els poetes Joan Vinyoli i Miquel Martí i Pol reviu aquest dimarts al Teatre-Auditori amb l'espectacle 'Barcelona / Roda de Ter (Crònica d'una amistat)', que forma part de la programació del 14è Festival Nacional de Poesia de Sant Cugat. Els actors Jordi Boixaderas, Lluís Soler i el santcugatenc Jordi Bosch posaran veu a la correspondència entre els dos escriptors en una representació que recorda el naixement dels poemes i la seva creació literària.

'Barcelona / Roda de Ter (Crònica d'una amistat)' exposa el plantejament del procés literari i les inquietuds dels poetes, la relació dels quals va creixent fins a convertir-se en una amistat fraternal. Les cartes entre Vinyoli i Martí i Pol fan referència als petits problemes de la vida quotidiana i a les grans preocupacions sobre el país, com també a la malaltia i la mort. L'espectacle comença a les nou i té un preu de 10 euros.

El Festival Nacional de Poesia també programa aquest dimarts a dos quarts de vuit de la tarda la proposta 'D'estructura rebel', a càrrec d'Antonina Canyelles i Lluís Calvo. Serà a la Llibreria Paideia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.