El 14è Festival Nacional de Poesia porta avui tres espectacles poètics


Temes relacionats

Arrenca el Festival Nacional de Poesia 'per curar l'ànima' amb versos de Vinyoli (20/oct/14)


  • Comparteix:

Els santcugatencs tenen una cita aquest vespre a El celler de llibres

Els santcugatencs tenen una cita aquest vespre a El celler de llibres

El 14è Festival Nacional de Poesia arriba a l'equador amb un espectacle familiar i dos recitals. La companyia Marduix crearà un recorregut per la vida de Martí i Pol a les sis de la tarda a la Biblioteca de Mira-sol. Els recitals arribaran de la mà de El Celler de Llibres i el Teatre-Auditori, que acolliran, a dos quarts de vuit i a les nou del vespre, recitals de poemes acompanyats de piano.

'Pel camí de les paraules' arribarà a les sis a la Biblioteca de Mira-sol amb un espectacle familiar a càrrec de la Companyia Marduix i música de Cesc Miralta. És un recorregut per la vida del poeta Miquel Martí i Pol a través de les seves emocions, sensacions i vivències.

A dos quart de vuit del vespre el recital poètic 'D.O del vers al vi' amb Albert Benzekry i Esteve Plantada serà a la llibreria El Celler de Llibres. Aquest és un recital de poemes a dues veus i piano, que s'acompanyarà amb una copa de vi. Es tracta d'una selecció de textos i poemes clàssics i moderns de tots els temps d'autors com Baudelaire, Vinyoli, Comadira i Estellés, entre d'altres.

Per finalitzar les activitats del dia relacionades amb el 14è Festival Nacional de Poesia, a les nou del vespre, es representarà a la sala escenari del Teatre-Auditori un recital poètic. Enric Casasses, Feliu Formosa, Àngels Gregori, Teresa Colom, Antonina Canyelles, Jean Joseph Gouzy i Franca Masu protagonitzaran 'Nit de poetes: Música de paraules'. Víctor Obiols serà l'encarregat d'enllaçar les distintes veus poètiques acompanyant-se al piano. L'espectacle tindrà escenografia de David Ymbernon.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.