'Maleïts poetes', avui al Teatre-Auditori pel 14è Festival Nacional de Poesia


  • Comparteix:

L'actriu Silvia Bel representa 'Maleïts poetes'/ Foto: Ajuntament de Sant Cugat

L'actriu Silvia Bel representa 'Maleïts poetes'/ Foto: Ajuntament de Sant Cugat

El recital poètic i musical 'Maleïts poetes' arriba aquest dijous a les nou del vespre al Teatre-Auditori. L'actriu Sílvia Bel es capbussarà en els versos de Pier Paolo Pasolini, Josep Maria Fonollosa i Miquel Bauçà amb la veu de Llúcia Vives i la música de Carles Beltran. L'espectacle s'emmarca en la programació del 14è Festival Nacional de Poesia. El preu de l'entrada és de 10 euros.

L'espectacle té una durada d'una hora i començarà a les nou del vespre. Les entrades es poden comprar a través del web del Teatre-Auditori.

Aquesta, però, no és l'única proposta que acull aquest dijous el teatre municipal. A les dotze del migdia, la companyia La impaciència oferirà un espectacle per a alumnes de secundària anomenat 'L'etern mecanoscrit'. L'activitat parteix del relat '4.000 anys després de l'eternitat', de Salvador Oliva, i de 'Mecanoscrit del segon origen', de Manuel de Pedrolo.

A les vuit, la Biblioteca Central Gabriel Ferrater acull una sessió per aprendre a construir poemes amb Gemma Gorga i Francesc Parcerisas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.