El Cicle de Música Sacra Coral torna aquest divendres al Monestir


  • Comparteix:

El Cicle de Música Sacra Coral torna al Monestir aquest divendres

El Cicle de Música Sacra Coral torna al Monestir aquest divendres

El 3r Cicle de Música Sacra Coral torna al Monestir amb cinc dels cors més prestigiosos de Catalunya. Aquest divendres, el Cor Infantil Amics de la Unió de Granollers obrirà el cicle, pel qual passaran el Cor Femení Auditexaudi, el Cor Vivaldi, Música Reservata de Barcelona i Camerata Coral de Sant Cugat, l'amfitriona i organitzadora de la proposta. Els cinc concerts seran benèfics a favor de Càritas Sant Cugat.

El programa del 3r Cicle de Música Sacra al Monestir inclou:

- Cor Infantil Amics de la Unió de Granollers, aquest divendres a les nou del vespre: Oferirà el concert de música mariana 'Salve Regina'. Està format per 50 nens i nenes, guanyadors del premi Let the people sing (2013). Dirigit per Josep Vila i Soler.

- Música Reservata de Barcelona, divendres 21 de novembre a les nou del vespre: Cor basat en cantants professionals. Es tracta d'un dels octets mixtes més prestigiosos de Catalunya.

-Cor Femení Auditexaudi, divendres 23 de gener a les nou del vespre: Cor de dones promotores del cant gregorià femení a Catalunya. Dirigit per Paloma Báscones.

- Cor Vivaldi, divendres 20 de març a les nou del vespre: Es tracta d'un històric, un dels cors infantils més prestigiosos i guardonats de Catalunya. Van actuar a l'última edició del cicle. Dirigit per Òscar Boada.

- Camerata Coral Sant Cugat, divendres 15 de maig a les nou del vespre: Oferiran un programa de música sacra contemporània. Estudien la possibilitat d'incloure un fragment de la missa del Papa Marcelo, ja representada per la formació. Dirigit per Xavier Baulies.

El director de Camerata Coral Sant Cugat i organitzador del cicle, Xavier Baulies, assegura que es tracta d'un cicle de gran qualitat que vol apropar la música sacra coral al públic general.

Xavier Baulies

Fer un cicle amb una música que està feta específicament per aquest espais, ressalta encara més la singularitat de Sant Cugat. El concepte de la música sacra coral va més enllà de les creences de cadascú. Aquesta música és un espai de gaudi artístic pensat per arribar al cor.


El regidor de Cultura, Xavier Escura, ha garantit el suport de l'Ajuntament a aquest cicle, que arriba ja a la seva tercera edició.

Xavier Escura

És d'aquelles iniciatives que volem que quedi molt lligada a les activitats culturals de la ciutat, perquè ens singularitza i ens posa en el mapa més enllà, fins i tot, de l'àmbit nacional.


El 3r Cicle de Música Sacra Coral al Monestir se celebra amb la col·laboració de la parròquia de Sant Pere Octavià i en benefici de Càritas Sant Cugat. Els cinc concerts tindran lloc en divendres, a les nou del vespre, després de la missa de les vuit. Les entrades tenen un preu de 10 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.