Rossini tanca demà el segon trimestre de la programació de l'Auditori


  • Comparteix:

Gioacchino Rossini va morir el 1868

Gioacchino Rossini va morir el 1868

La programació del segon trimestre del Teatre Auditori es tanca avui amb música. L'Òpera de Cambra de San Cugat i la Coral Sant Jordi són els encarregats d'interpretar aquesta nit la 'Petita missa solemne' de Rossini. El concert, que puja quatre solistes a l'escenari, recupera una peça de gran ironia que en aquesta ocasió d'acompanyarà de dos pianos i harmònium.

La 'Petita missa solemne' és una descarada composició que Giocchino Rossini va dedicar a Déu, fent dubtar al públic de si es tractava de música sacra o maleïda. La ironia està present en aquesta peça produïda per la Coral Sant Jordi i l'Òpera de Cambra de Sant Cugat.

Una producció modesta, però que puja a l'escenari una soprano, una mezzosoprano, un tenor i un baríton. Guerassim Voronkov dirigeix el concert que comptarà amb la interpretació d'harmònium i dos pianos. La tinent d'alcalde de Serveis Personals, Àngels Solé, ha recomanat als santcugatencs que no es perdin aquesta obra:

Àngels Solé

És un gran fi de Festa i tinc un gran respecte per l'Òpera de Cambra de Sant Cugat perquè fan grans espectacles amb pocs recursos.


La 'Petitat missa solemne', que tindrà una durada d'una hora i quart, es farà demà a les 10 del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.